//Adezivi
  • Adezivul pentru lemn Gorilla este un alcool polivinilic (PVA) reticulat , conceput pentru a oferi rezistență mare, viteză mare de acționare și rezistență la apă, pentru a asigura performanța și versatilitatea proiectelor de interior și exterior.
  • The strength and versatility you have come to expect from Gorilla Glue is now available in an easy to use, crystal clear, non-foaming formula. Clear Gorilla Glue is incredibly strong and is ideal for indoor and outdoor applications and bonds virtually everything.
  • Gorilla Epoxy este un produs bicomponent care devine transparent după ce se întărește, are o durată de acționare de 5 minute, rezistența legăturii este excelentă și proprietăți pentru aplicare facilă și umplerea golurilor. Acest produs este rezistent la apă și la substanțe chimice și este potrivit pentru aplicații efectuate la interior sau la exterior.
  • Gorilla Super Glue Brush & Nozzle oferă 2 modalități facile de aplicare, pentru control și precizie. Acest produs dispune de un vârf aplicator precis și de o pensulă care îi permit utilizatorului să controleze aplicarea adezivului, fiind perfect pentru orice proiect. Conceput pentru efectuarea rapidă a reparațiilor de durată, Gorilla Super Glue se usucă în 10 - 45 de secunde și este întărit pentru rezistență crescută la impact. Noi îl numim Impact-Tough® deoarece rezistă la uzură și la rupere. Pe lângă formula sa super performantă, produsul dispune de un capac care nu permite înfundarea vârfului, dotat la interior cu un pin care asigură o sigilare perfectă pentru reutilizabilitate maximă. Acest super glue, cunoscut și sub denumirea de cianoacrilat sau lipici CA, poate fi utilizat pe o gamă variată de materiale, cum ar fi plastic*, metal, material textil, piatră, ceramică, hârtie, cauciuc și multe altele. Este rezistent ca o gorilă, de fiecare dată.
  • Gorilla Super Glue Gel este un produs pe bază de cianoacrilat, cu rezistență mare la impact, versatilitate, pentru a lipi aproape orice și o vâscozitate optimizată pentru aplicare ușoară și controlul fluxului.
  • Gorila Glue este un adeziv monocomponent pe bază de poliuretan cu întărire la umezeală, conceput pentru a oferi rezistență mare, durabilitate și versatilitate pentru a lipi o gamă variată de materiale, care să reziste la condițiile meteorologice, precum și în aplicații realizate la interior și la exterior.
  • Gorilla Super Glue este un produs pe bază de cianoacrilat, cu rezistență mare la impact, versatilitate, pentru a lipi aproape orice și o vâscozitate optimizată pentru aplicare ușoară și controlul fluxului.