//Benzi adezive
  • Banda adezivă Gorilla Tape este concepută să fixeze elementele din aplicațiile dificile de lipire. Aceasta oferă o aderență superioară pentru reparații de lungă durată. Fixare extra puternică: adezivul cu grosime dublă umple orificiile din suprafețele aspre, neuniforme. Rezistența la intemperii: stratul dur de protecție pentru toate tipurile de vreme creează o barieră împotriva fenomenelor nefavorabile. Rezistență sporită: Suportul strâns țesut o face deosebit de rezistentă, însă poate fi ruptă cu mâna.
  • Banda adezivă Gorilla Tape Camo este concepută să fixeze elementele din aplicațiile dificile de lipire. Aceasta oferă o aderență superioară pentru reparații de lungă durată. Fixare extra puternică: adezivul cu grosime dublă umple orificiile din suprafețele aspre, neuniforme. Rezistența la intemperii: stratul dur de protecție pentru toate tipurile de vreme creează o barieră împotriva fenomenelor nefavorabile. Rezistență sporită: Suportul strâns țesut o face deosebit de rezistentă, însă poate fi ruptă cu mâna.
  • Un strat subțire de adeziv și un suport ultra-clar rezistent fac ca Gorilla Clear Repair să fie soluția ideală pentru proiectele de interior și exterior. Fixează, repară, sigilează, susține și protejează mii de obiecte din casă sau din jurul acesteia.
  • Banda adezivă Gorilla Heavy Duty Mounting Tape asigură o soluție rapidă și eficientă pentru executarea operațiunilor de montare și reparare, acolo unde sistemele tradiționale dau greș. Această bandă adezivă industrial este foarte rezistentă și este potrivită pentru suprafețele netede și aspre, oferind o aderență instantanee, transparentă și rezistentă la apă. Această bandă lipește definitiv metal, lemn, sticlă, cărămidă, ceramică, piatră și majoritatea materialelor plastice.